Politica de Confidentialitate GDPR

„BVB Awards -Performerii anului 2023.” (www.bvbawards.ro) este un eveniment organizat de Bursa de Valori București pentru a premia rezultatele excepționale înregistrate de performeri în anul 2023.

În centrul organizarii acestui eveniment se afla angajamentul nostru de a fi transparenti in ceea ce priveste datele pe care le colectam despre dumneavoastra, modul in care sunt utilizate si cu cine sunt partajate.

Aceasta Politica de Confidentialitate („Politica”) descrie modul in care Bursa de Valori Bucuresti colecteaza, foloseste, comunica datele cu caracter personal (in continuare „datele personale” sau „datele”) pe care dumneavoastra ni le oferiti, precum si datele personale pe care le colectam prin intermediul acestui website: www.bvbawards.ro.

Putem revizui aceasta Politica in orice moment prin modificarea acestei pagini. Ne asteptam sa verificati din cand in cand aceasta pagina pentru a observa orice schimbari pe care le facem, deoarece ele sunt obligatorii pentru dvs.

Politica descrie:

 1. Datele pe care le colectam si sursele din care primim aceste date
 2. Cum folosim datele pe care le colectam
 3. Temeiuri pentru utilizarea datelor dumneavoastra
 4. Cum impartasim datele cu terte parti
 5. Pastrarea si securitatea datelor
 6. Alegerile si drepturile dumneavoastra
 7. Cum ne puteti contacta si alte informatii importante

1. Datele pe care le colectam si sursele din care primim aceste date

Politica noastra de confidentialitate se aplica oricarui utilizator sau vizitator al website-ului www.bvbawards.ro.

„Date personale” reprezinta orice informatie care poate fi utilizata pentru a va identifica in vederea asigurarii procedurii de votare.

Date pe care ni le furnizati:

Pentru a putea sa va exprimati votul trebuie sa furnizati anumite date personale. In acest sens, vom colecta si procesa urmatoarele date personale despre dumneavoastra: nume si prenume (optional, numai daca furnizati) si adresa de email ( necesara in vederea evitarii voturilor false). Fiecare vizitator este raspunzator pentru furnizarea datelor corecte, adevarate si care apartin acestuia.

Date pe care le obtinem in momentul in care vizitati site-ul nostru

Vom colecta, de asemenea, date in momentul in care utilizati serviciile noastre. Utilizam diverse tehnologii pentru a colecta si a stoca date atunci cand vizitati site-ul nostru. Putem, de exemplu, sa colectam date despre tipul de dispozitiv pe care il utilizati pentru a accesa site-ul web, adresa IP si locatia geografica, sistemul de operare si versiunea, tipul de browser, continutul pe care il vizualizati si functiile pe care le accesati pe site, termenii de cautare pe care ii introduceti pe site-urile noastre.

2. Cum folosim datele pe care le colectam

Datele dvs. sunt folosite exclusiv pentru a asigura identitatea exprimarii votului in cadrul proiectului „BVB Awards -Performerii anului 2023”.

3. Temeiuri pentru utilizarea datelor dumneavoastra

Ne bazam pe urmatorul temei legal pentru a procesa datele personale, si anume:

 • Consimtamant – este nevoie de consimtamantul dumneavoastra pentru a va folosi datele personale. Va puteti retrage consimtamantul contactand-ne la adresa de e-mail dpo@bvb.ro;
 • Respectarea legilor sau regulamentelor – putem folosi datele personale, daca este necesar, pentru a ne conforma prevederilor legislatiei/reglementarii aplicabile

4. Cum impartasim datele cu terte parti

Este posibil sa comunicam datele personale in afara Societatii. Acest lucru poate include:

 • Agenti / furnizori terti sau contractori, legati de obligatiile de confidentialitate, in legatura cu prelucrarea datelor personale in scopurile descrise in aceasta Politica. Aceasta poate include, dar nu se limiteaza la furnizorii de servicii IT si de comunicatii, platforme social media.

5. Pastrarea si securitatea datelor

Termenul pentru care pastram datele cu caracter personal poate varia si depinde, in principal, de:

 • scopul pentru care folosim datele personale – vom fi nevoiti sa pastram datele personale cat timp este necesar pentru indeplinirea scopului. In general, pastram datele dumneavoastra cu caracter personal pe durata proiectului „BVB Awards -Performerii anului 2023” (finalizarea campaniei de votare, procesarea rezultatelor votului si anuntul oficial), dar nu mai tarziu de 45 zile de la data incheierii procesului de vot).

Ne vom asigura ca datele personale pe care le detinem sunt supuse unor masuri de securitate adecvate.

6. Alegerile si drepturile dumneavoastra

In calitate de persoana vizata, aveti o serie de drepturi in ceea ce priveste datele cu caracter personal pe care le detinem si puteti exercita aceste drepturi contactandu-ne la adresa de e-mail dpo@bvb.ro

Aceste drepturi includ:

 • Dreptul de retragere a consimtamântului
 • Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
 • Dreptul de acces asupra datelor
 • Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
 • Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”)
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii
 • Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre tine catre alt operator
 • Dreptul de a te opune prelucrarii datelor
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri
 • Dreptul de depune o plângere in fata unei Autoritati de Supraveghere

7. Cum ne puteti contacta

Daca doriti informatii suplimentare despre colectarea, utilizarea, dezvaluirea, transferul sau prelucrarea datelor personale sau exercitarea oricaruia dintre drepturile enumerate mai sus, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail dpo@bvb.ro