Personal data processing agreement

Declar si sunt de acord in mod expres cu prelucrarea datelor cu caracter personal (nume, prenume – optional, adresa de email – necesar) dupa cum urmeaza:

Prelucrarea datelor cu caracter personal de mai sus in urmatoarele scopuri:

Furnizarea de Date cu Caracter Personal in cadrul proiectului „BVB Awards – Performerii anului 2023. Premiile pieței de capital” organizat de catre Bursa de Valori Bucuresti S.A. cu sediul in Bulevardul Carol I nr. 34 – 36, etaj 14, sector 2, Bucuresti, inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J40/12328/2005, CUI 17777754 (“BVB”).

Prin semnarea prezentului Acord, Semnatarul intelege si este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate catre BVB in vederea exprimarii votului in cadrul proiectului „BVB Awards – Performerii anului 2023” desfasurat in perioada 5 februarie – 15 februarie 2024 (in continuare „Scopul Permis”).

Categoriile de date personale prelucrate sunt: nume si prenume (optional) si email (necesar).

BVB informeaza Semnatarul asupra faptului ca perioadele pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal sunt urmatoarele:

  • pana la retragerea consimtamantului; sau
  • pana la incetarea motivelor pentru care au fost prelucrate datele cu caracter personal (finalizarea campaniei de votare, procesarea rezultatelor votului si anuntul oficial), dar nu mai tarziu de 45 zile de la data prezentului Acord.

Inainte de a transmite acordul dvs privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa cititi Politica de Confidentialitate GDPR.

Declar ca am inteles si sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale asa cum este indicat mai sus.

Data semnarii acordului: data primirii e-mailului referitor la acest acord de prelucrare a datelor cu character personal.